Сигурни сме дека не постои човек кој ниту еднаш нема слушнато, или пак гледано една емисија од најинтересниот тв-квиз кој моментално се емитува во Македонија – квизот “Среќни коцки“ на Драган Вучиќ.

Секојдневно се случуваат секакви гафови, смешни изјави и ситуации кои, покрај награден квиз, на оваа емисија и даваат и забавен карактер.

Се доделуваат многу награди (кои често гледачите сами ги одбираат), а целта на секого од пријавените е да го освои патувањето на Закинтос за 10 дена, а на кое се тргнува уште истиот ден од јавувањето.

Во една таква прилика, гледачите на квизот решиле да го снимаат јавувањето на една гледачка која упорно тврди дека има 22 години, иако според гласот звучи како да има 62.

Во продолжение погледнете ја смешната ситуација: