//
Следи нѐ
To Top

Хуманоста на дело: Да му помогнеме на Виктор Ангеловски!

Да помогнеме, едно дете кое веќе 5 години нема среќно детство, да му овозможиме во иднина да има среќен живот како и сите негови врсници.

Виктор Ангеловски има 13 години. Пред четири години го прегазил камион и сега има проблем и деформитет на нозете.

реклама

Првата операција помина успешно каде ногата по рендген снимките покажуваат дека е 7цм, а овде мерена покажува дека е 4 цм така што му фалат уште 4 цм кои ќе се добијат со втората операција.

После првата операција Виктор има подобрување, може да ги допре нозете една со друга и има повеќе виткање во коленото но со втората се надеваме дека се ќе се реши и ќе може да функционира како сите деца.

Контакт со семејството на 078208996

Првата операција на ногата на Виктор е веќе направена, сега е потребна и втората операција, целиот процес се состои од две операции. За втората се потребни уште 10000 евра

Донациски број од мрежата на VIP: 077 143 250

Донациски број од Т-Мобиле : 070 143 106

Донациски број од ONE: 075 143 075

Да помогнеме, едно дете да има среќен живот!

Жиро сметка за донации,

210501677631927

НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Сцена

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: