//
Следи нѐ
To Top

„Ноќ на беседите“ за промоција на хуманите вредности

Во рамките на ПХВ програмата (Промоција на Хумани Вредности) Клубот на оратори – Forum Oratores – Скопје во соработка со Општинската организација на Црвен Крст Центар, со особена чест и задоволство ве кани на “Ноќ на беседите“ – од историја до хуманост.

Oраторска вечер на која љубителите на убавиот збор ќе имаат неповторлива можност да проследат дел од антологиските историски беседи, кои несомнено го одбележале времето и настаните кога за првпат биле јавно изговорени.

реклама

Затоа не пропуштајте, 22 април (среда) со почеток од 18:00 часот во салата на ДХО „Даре Џамбаз“!

Хуманоста пред се!!!

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Сцена

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: