//
Следи нѐ
To Top

Д-р Жаклина Стамболиска ја промовираше својата прва книга

Неодамна во Скопје, пред голем број стручњаци, Д-р Жаклина Стамболиска ја промовираше својата книга со наслов „Проактивно следење на состојбата на споро-подвижните машини“(„Proactive Condition Monitoring of Low-Speed Machines“). Промоцијата се одржа во ресторан “Deja Vu“ во скопскиот Capitol Mall.

Ова е прва стручна книга од ваков тип кај нас, која д-р Стамболиска ја напиша во коавторство со проф. д-р Инж. Еугениус Русински, и д-р инж. Пшемислав Мошко, на англиски јазик. Книгата ќе биде од голема корист и за процесот на производство кој се спроведува и во Македонија, како и за голема заштеда на финансии и материјали при процес на работа.

реклама

Таа работи во Усје и е истакнат професионалец во својата област

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Промо

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: