//
Следи нѐ
To Top

Дали сте и вие зависник од Инстаграм?

Многумина страдаат од оваа модерна болест, а ако навистина сте станале зависници од Инстаграм, ќе се препознаете во следните редови…

1. Никогаш не можете да ја одберете вистинската фотографија

реклама

Иако тоа јавно никогаш нема да признаете, еден час потрошивте на бирање идеална фотографија за вашиот профил. Разликата била во нијанси па било тешко да се одлучите, пишува хрватски Индекс.

2. Ви требаат 100 годни да изберете филтер

По фотографијата доаѓа филтер. X-Pro II изгледа секогаш добро, но на оваа фотографија одлично изгледат и Slumber и Valencia. Хммм, кој филтер да се избере…

3. Хрaната јадете ја ладна

Прво трба убаво да се аrажира она што сте подготвиле, а потоа да се додадат уште неколку кујнски детали покрај чинијата, да се фати јадењето од најдобриот агол, изберете слика па филтер, па дури тогаш може да се јаде.

4. Вистинско време за објава

Не сте сигурни колку луѓе го гледаат Инстаграм за време на ручек. Затоа секогаш најубавите фотографиите објавувајте ги рано наутро за да ги видат повеќе lu]e веднаш штом се разбудат или навечер, пред спиење кога последен пат се прегледуваat објавite.

5. Секогаш сте во потрага за WiFi зона

Ако нема Интернет, нема ни Инстаграм. Тоа посебно важи на патувањата од кои веднаш моrате да објавите фотографии.

6. Мислите дека се мора да биде на Инстаграм

Ако не е на Инстаграм, не се ни случило. Немаме ништо против занимливи објави на секојдневна база, но експертите тврдат следно: се повеќе од две фотографии на ден е премногу

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Занимливости

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: