//
Следи нѐ
To Top

Најтенките кондоми Durex Invisible пристигнаа во Македонија

Durex Invisible extra thin во пакување од 12 кондоми пристигнаа и во Македонија. Тие се најтенките кондоми произведени досега.

Покрај екстра тенкиот дизајн кој овозможува зголемување на сензитивноста, кондомите овозможуваат иста заштита како и останатите. Уникатните нови кондоми според практиката на глобалниот производител се дерматолошки тестирани, како и електронски 100% тест, имаат номинален дијаметар од 52 мм, проѕирни се и премачкани со лубрикант.

реклама

– „Invisible се најтенките кондоми произведени од Durex со цел да се зголеми чувствителноста за време на водењето љубов а воедно обезбедува високо ниво на сигурност и заштита. Секако пред употреба прочитајте го внимателно упатството и кондомот користете го само еднаш. Запомнете дека кондомот како средство за контрацепција, ви овозможува 100 процентна заштита од непланирана бременост, ХИВ и сексуално преносливи инфекции“ велат од Дурекс.

Користејќи Durex лубриканти од палетата на Play во комбинација на кондомите Invisible може да се подобри вашиот сексуален живот.

#lovesex #Durex

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Ви препорачуваме

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: