//
Следи нѐ
To Top

ФОТО: За нас обична ќесичка – за нив планина отпад

Оваа фотографија на Уна Николоска, ученик во прва година во гимназијата „Раде Јовчевски Корчагин“ е направена во туристичката населба Трпејца на брегот на Охридското Езеро.

Македонското ,,Сан Тропе‘‘ повторно се соочуваше со истите проблеми кои го загрозуваа биодоверзитетот – водоснабдувањето, фекалната канализација, недостиг на корпи за отпадоци и најважното – недостиг на еколошка свест.

реклама

АКО НЕЧИСТОТИЈАТА Е ОКОЛУ НАС – ТОГАШ Е И ВО НАС!

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Магазин

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: