//
Следи нѐ
To Top

ПОПУЛАРНО СЛАВИ РОДЕНДЕН: Четири години ги спојуваме вистината и забавата!

Нашиот интернет портал Популарно.мк денеска одбележува четири години од своето основање на 14 јули 2012 година.

Во текот на нашето четиригодишно постоење нашата редакција одброи вкупно 10 члена, новинари, фоторепортери и соработници, 55 колумни, 317 интервјуа, 11.377 вести и објави, 14.500 фејсбук фанови, 388.000 допаѓања и споделувања, 1.000.000 прикачени фотографии и 9.432.000 посетители.

реклама

rodenden-big

Четворката е само бројка, бидејќи не можат да се избројат искуството, пријателствата, интервјуата, патувањата, дружбата, настаните и забавите изминатите четири години!

Продолжете да бидете нашата мотивација, а ние ветуваме уште многу години заедничка дружба.

Искрено, од уредникот Ѓорги Селков и редакцијата на Популарно.мк

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Актуелно

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: