//
Следи нѐ
To Top

Ве фати и вас „Покемон Гоу“ епидемијата?

Ако сте меѓу оние кои веќе ја испробаа играта Покемон Гоу и повеќе не сакате да бидете дел од оваа интернет сензација, постои начин да ја избегнете. 

Новиот додаток за Хром им овозможува на корисниците во целост да „се спасат“ од се што има врска со играта Покемон Гоу. Додатокот на Хром наречен „Покемон Гон“ („Pokemon Gone“) овозможува отстранување на сите траги од играта од интернет, но и спречува да гледаат како другите лудуваат по неа.

реклама

По инсталацијата на додатокот ќе бидат отстранети сите траги на „заразната‟ апликација и вашиот уред ќе биде „исчистен“ од играта.

Но, за жал, не може да ги спречите луѓе на улица да ви го попречуваат на патот, обидувајќи се да го фатат покемон, па сепак овој додаток е чекор напред до целта.

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Мобилни

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: