//
Следи нѐ
To Top

Јавно извинување до Андреја Јосифовски за објавени текстови

По добиено барања на ден 09.9.2016 и 13.9.2016 од адвокатот Сашко Дукоски, полномошник на претседателот на Управниот одбор на А.Д. „Макпетрол“, Андреја Јосифовски, редакцијата на Популарно.мк и главниот и одговорен уредник Ѓорги Селков упатуваат јавно извинување за објавените текстови „Јосифовски и партнерот го искористиле Макпетрол во офшор-компанија за да ги оштетат акционерите“, публикуван на 22 јули 2016 година и „ЈОСИФОВСКИ РАЗГОЛЕН: Акционерите прашуваат – каде се парите?“ публикуван на 9 август 2016 година.

Редакцијата на Популарно.мк и главниот и одговорен уредник Ѓорги Селков испраќаат јавно извинување до господинот Јосифовски поради нарушениот углед како последица на објавен текст. Дополнително, спорните текстови се отстранети од интернет порталот.

реклама

Во продолжение го објавуваме Барањето за извинување доставено од адвокатот Сашко Дукоски:

 

img101 img102 img103 img104 img105 img106 img107
<
>

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Актуелно

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: