//
Следи нѐ
To Top

Бојата на 2017 година е светлозелената!

Секоја година, од 2000 наваму, американскиот производител на индустриски бои, Пaнтон ја избира најмодерната боја за наредната година, па така, за следната 2017 вчера беше избрано „Зеленилото” (Greenery).

Овој избор влијае на тенденциите и трендовите во модата и новите eнтериери за годината што следи. Овојпат, повикот за враќање кон природата си го направи своето…

реклама

Наредната година ќе биде во знакот на светлозелената, или природната заситена зелена боја со јасни жолти примеси, којашто потсеќа на пресна тревичка напролет.

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Занимливости

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.