//
Следи нѐ
To Top

Гласајте за најуспешниотт скопски градоначалник за 2016 година

Како заокружување на 2016 година, интернет порталот Скопје инфо и оваа година ја спроведува анкетата преку која граѓаните може гласаат за градоначалникот кој работеше најнапорно и беше најпосветен на потребите на општината и граѓаните во изминатата 2016 година.

Во периодот меѓу 21.01.2017-10.02.2017 граѓаните ќе можат да го дадат својот глас за еден од градоначалниците на листата, по што  на свечена церемонија ќе биде доделено признанието за најдобар градоначалник, на оној кој ќе добие најмногу гласови од граѓаните.

реклама

Сите кои што сакаат да гласаат може својот глас да го дадат на следниот линк: www.skopjeinfo.mk/anketa

– „Анкетата има за цел да ги избере, награди и поттикне градоначалниците да работат во полза на граѓаните, да ги исполнуваат своите програми и ветувања и да  бидат отчетни пред граѓаните. Ова е трета година како веб порталот Скопје Инфо ја спроведува оваа анкета. Првите две години гласањето предизвика голем интерес и тоа беше причина истото да го повториме и оваа година. Плановите се во иднина анкетата да продолжи да се реализира секоја година.“ – вели Берта Мартиноска, новинар во редакцијата на Скопје Инфо.

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Занимливости

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: