//
Следи нѐ
To Top

Што се случува кога на Гугл ќе впишете „241543903“?

Дали знаете што се случува кога на Гугл ќе се преберува по впипувањето на бројот 241543903?

Ако очекувате решение за некои мистерии или одговор на забранети теми се лажете, бидејќи во прашање е многу поголема глупост.

реклама

Имено, кога на Гугл ќе се впише бројот 241543903 и се влезе во „слики“, ќе се појават многу фотографии на луѓе со главите „влезени“ во фрижидери.

Да биде приказната уште побизарна благодарение на овој глупав тренд, ширум целиот целиот свет се објавуваат вакви фотографии именувани со овој број.

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Интернет

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: