//
Следи нѐ
To Top

ЛЕТЕН ТРЕНД: Поинаков начин на служење кафе (ФОТО)

Вљубениците во кафето добија можност својот омилен напиток да го конзумираат на малку поинаков начин. Добро, не баш сите вљубеници.

Имено, сопственичката на едно австралиско кафуле дошла на идејата наместо во филџан, кафето да го служи во овошје и зеленчук.

реклама

„Керотчиното“ (капучино во морков) е направено случајно, на шега, но многумина веруваат дека ова би можело да стане вистински хит.

Освен во издлабен морков, капучино се служи и во издлабено јаболко, а проблемот е во тоа што од ваквите „садови“ се пие многу потешко, оти течноста често протекува.

Сепак, оние пољубопитните не би одолеале, а да не ги пробаат новите вкусови.

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Магазин

  • Првиот пешачки 3-Д мост (видео)

    Во Шангај е пуштен во употреба најдолгиот бетонски пешачки мост на светот кој е изграден со технологија за 3-Д печатење. Автор...

    Информативна Редакцијајуни 13, 2017
  • Германeц се возел меѓу два вагона од воз со 200 километри на час

    Германeц кој патувал кон Хамбург со воз излегол да испуши цигара, па останал заглавен меѓу два вагона, во движење со брзина...

    Информативна Редакцијајуни 13, 2017
  • Кобила е „Австралијка на годината“

    Еден австралиски дневен весник номинираше кобила, како единствена кандидатка за избор на „личност“ која изминатава година покажа напорна работа, борбеност и...

    Информативна Редакцијајуни 13, 2017
реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: