//
Следи нѐ
To Top

Е ова се вика љубов! (ВИДЕО)

Мислите дека детето не треба да живее со куче во иста куќа, дека тоа не е хигиенски, дека дури е и опасно?

Напротив експертите сметаат дека растењето со домашни миленичиња, меѓу кои и кучињата е позитивно за развојот на емпатијата кај децата.

реклама

Домашните миленици исто така придонесуваат за зголемување на имунитетот кај децата.

За да се уверите во неверојатноста на оваа љубов погледнете го видеото.

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Љубов

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: