//
Следи нѐ
To Top

Капитол мол подарува цел месец

Капитол мол се грижи за своите потрошувачи на секој можен начин. Самиот дизајн и најголемата цел за овој центар е секој посетител да се чувствува сигурно и пријатно. Секој аспект за уживање на посетителите се исполнува и редовно надградува.

Програмата за лојалност започнува од 18.10 и ќе трае до 18.11.2017 при што со сметка над 2.000 денари во било која продавница во Капитол мол секој ќе ја има шансата да биде еден од среќните учесници што ќе се стекнат со подароци во Капитол мол. Исклучок во реализацијата на програма се фискалните сметки од супермаркетот, платените сметки за телекомуникациски услуги и платени сметки за комунални и режиски услуги во рамките на Капитол Мол.

реклама

Додека трае Програмата за лојалност, Капитол мол ќе остане на патот на својата цел и ќе организира забавни активности и изненадувања за секој посетител за да го исполни секој ден со забава и уживање.

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Занимливости

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: