//
Следи нѐ
To Top

Што им е најважно на туристите при избор на хотелска соба?

Има многу нешта на кои туристите обрнуваат внимание при избор на хотел и соба, на пример – рејтингот, локацијата, големината на креветот, но најважен им е бројот на штекери.

Во ерата на брз технолошки развој, сите се помалку или повеќе зависни од електричните уреди – телефони, таблети, камери, лаптопи. Така, интернет страницата „Квора“, врз основа на анкета, заклучува дека на туристите најголем приоритет им е електричниот приклучок.

реклама

Меѓу другото, во испитувањето се спомнува и бесплатното ви-фи и удобен кревет.

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Занимливости

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: