//
Следи нѐ
To Top

Апел за помош на малиот Гораст

Малиот Гораст има дијагностицирана coarctatio aortae (стеснување на аортата) и потребно е да се изврши итна операција во Република Бугарија на 14. јуни 2018. Родителите не се во можност да ги соберат потребните средства самостојно и затоа ја замолуваат јавноста за помош.

Родителите ги повикуваат сите кои можат да се јават на еден од телефонските броеви за донација од 100 денари или директно да донираат на наведената сметка.

реклама

Донациски броеви: VIP 143-481, Телеком 143-401
Донациска сметка: 200-0033173090-06

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Вести

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: