//
Следи нѐ
To Top

Бекамови со список барања пред да дојдат во Црна Гора

Викторија и Дејвид Бекам пред неколку дена пристигнаа со своите деца на одмор на Свети Стефан во Црна Гора и, како што и се очекуваше, побараа строга приватност за да можат целосно да уживаат во летувањето.

Бекамови појдоа во Црна Гора на покана на пријател, а преку него испратија 28 услови, од кои некои на многумина ќе им изгледаат прилично чудни.

реклама

Така, освен посебна послуга, возач и готвач, кои ќе мораат да се грижат само за нив и не смеат да се менуваат, гостите од „островот“ побараа и соби со поголем проток на кислород, одредена оддалеченост од другите туристи и свои лежалки на плажата. Во списокот уште стои и звучната изолација, како и посебна вода којашто ја пие семејството.

Натаму, секој член на послугата мораше да потпише договор за доверливост, за во јавноста да не протечат никакви информации поврзани со нивниот престој. Така што, внесување мобилни во апартманот е строго забрането, за да се избегне сликање и снимање на разговорите.

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Сцена

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: