//
Следи нѐ
To Top

„Week.End“ – платформа меѓу угостителските објекти и нивната клиентела.

Week.End е платформа која значително ќе го промени на подобро односот меѓу угостителските објекти и нивната клиентела.

Week.End е првата и бесконкурентна иновативна платформа за дигитализирање на процесот при избор на угостителски објекти и онлајн резервација на истите, како и промоција на музички артисти и настани.

реклама

Оваа платформа ја поедноставува целокупната работа која ја имаат сопствениците и менаџерите на угостителските објекти, без разлика дали се работи за сместување на клиентелата, капацитетот на сместувачките седишта и општиот тек на работа. Од друга страна, на своите корисници им нуди унифициран избор на локали за сечиј вкус, преференци и возраст.

ПОВЕЌЕ ОД КАТЕГОРИЈАТА: Интернет

реклама
error: Содржината е заштитена со авторски права.
%d bloggers like this: