Следи нѐ
To Top

Импресум

ИНФОРМАТИВЕН ВЕБ ПОРТАЛ – ПОПУЛАРНО.МК

Четири години ги спојуваме вистината и забавата!

Популарно.мк претставува производ на млада и амбициозна новинарска екипа која веќе четири години е дел од интернет просторот.

Преку објавување на содржини од актуелни теми за Македонија и регионот, ние претставуваме секојдневен извор на информации на илјадниците посетители кои секојдневно го препознаваат спојот на вистината и забавата.

 

Редакција на информативен веб портал Популарно.мк

[email protected] 

+38971453252

 

Главен и одговорен уредник

Ѓорги Селков | [email protected]

Уредник и лектор

Виктор Рудан | [email protected]

Новинари

1. Ѓорги Селков | [email protected]
2. Петар Смилески | [email protected]
3. Искра Јачева | [email protected]
4. Војдан Андонов | [email protected]
5. Анита Кирковска | [email protected]

Колумни

1. Татјана Алексиќ

Фоторепортери

1. Искра Јачева

2. Емилија Стојменовска

3. Атанас Стојановски

4. Драган Тануровски

Веб девелопинг

1. Душан Трајковски

2. Ѓорги Селков

Маркетинг

1. Маркетинг служба | [email protected] или со клик тука

Контакт центар

1. Викторија К.

Информативниот веб портал Популарно.мк претставува производ на аудио и видео продукцијата GPTM Production. Освен лицата објавени во импресумот, во тимот се вклучуваат и останати соработници.

Оваа страна е сигурна и заштитена со заштитниот систем на DMCA.
DMCA.com Protection Status

 

error: Содржината е заштитена со авторски права.