Следи нѐ
To Top

All posts tagged "ајфони"

  • Фрлајте Ајфони наместо бомби
    Фрлајте Ајфони наместо бомби

    Поранешниот американски маринец Јоко Вилинк даде интересен предлог за решение на кризата со Северна Кореја.

    МобилниИнформативна Редакцијасептември 13, 2017
error: Содржината е заштитена со авторски права.