//
Следи нѐ
To Top

All posts tagged "бестрага од омраза"

  • Бес(з) трага од омраза

    „Од утро се мразам себе, а до вечер мразам се’ околу себе“.

    КолумниТатјана Алексиќсептември 1, 2018
error: Содржината е заштитена со авторски права.