Следи нѐ
To Top

All posts tagged "врвна љубов"

  • Врв(на) љубов

    Почнувам со љубов, врвна љубов, а продолжувам со мислата на еден од врвните антички трагичари Есхил, во чии трагедии страдањата, крвопролевањата...

    КолумниТатјана Алексиќоктомври 11, 2017
error: Содржината е заштитена со авторски права.