//
Следи нѐ
To Top

All posts tagged "задушница"

 • Пренасочен сообраќај по повод „Задушница“

  Сообраќајната полиција, по повод верскиот празник „Задушница“, утре, како и за време на викендот  ќе преземе посебни мерки за безбедно и...

  ВестиИнформативна Редакцијамај 24, 2018
 • Задушница – спомен за починатите

  Православните христијани денеска ја одбележуваат Митровденската задушница во знак на сеќавање на починатите.

  ВестиИнформативна Редакцијаноември 4, 2017
 • Задушница – спомен за починатите

  Православните христијани денеска ја одбележуваат Митровденската задушница во знак на сеќавање на починатите.

  АктуелноИнформативна Редакцијаноември 5, 2016
 • Денеска е Задушница, утре Духовден

  Православните христијани денеска празнуваат Задушница, а утре Духовден. Празникот Задушница се одбележува во чест на душите на мртвите.

  АктуелноИнформативна Редакцијајуни 18, 2016
 • Задушница – спомен за починатите

  Православните христијани денеска ја одбележуваат Задушница во знак на сеќавање на починатите.

  АктуелноИнформативна Редакцијамарт 5, 2016
 • Митровденска задушница – спомен за починатите

  Православните христијани денеска одбележуваат Митровденска задушница во чест на душите на мртвите.

  АктуелноИнформативна Редакцијаноември 7, 2015
 • Денеска е Задушница, утре Духовден

  Православните христијани денеска празнуваат Задушница, а во недела Духовден. Празникот Задушница се одбележува во чест на душите на мртвите.

  АктуелноИнформативна Редакцијамај 30, 2015
error: Содржината е заштитена со авторски права.