Следи нѐ
To Top

All posts tagged "оној кој љуби"

  • Оној кој љуби…

    „Оној кој љуби побожествен е од љубениот“ – Томас Ман во романот „Смрт во Венеција“. Но оној, кој се убива во...

    КолумниТатјана Алексиќоктомври 30, 2017
error: Содржината е заштитена со авторски права.