Следи нѐ
To Top

All posts tagged "пат низ европа"

  • Пат низ Европа за 12 македонски студенти

    Во организација на Граѓанската асоцијација МОСТ и ова лето преку проектот „Патуваме во Европа“, 12 студенти од Македонија ќе добијат уникатна...

    АктуелноИнформативна Редакцијамај 31, 2016
error: Содржината е заштитена со авторски права.