//
Следи нѐ
To Top

All posts tagged "понеделник"

  • СИН ПОНЕДЕЛНИК: Најтмурниот ден во годината

    Почеток на уште една работна недела. Празничната еуфорија спласнува. Ги добиваме првите овогодишни сметки, а во минус сме поради празничните трошоци....

    ЗанимливостиЗабавна редакцијајануари 21, 2019
error: Содржината е заштитена со авторски права.