Следи нѐ
To Top

All posts tagged "посреќни"

  • ИСТРАЖУВАЊЕ: Алкохолот нѐ прави посреќни

    Ново истражување на Универзитетот од Оксфорд, извршено над 2.254 лица постари од 18 години, покажа дека алкохолот ги прави луѓето посреќни.

    ЗанимливостиИнформативна Редакцијајануари 10, 2017
error: Содржината е заштитена со авторски права.