//
Следи нѐ
To Top

All posts tagged "2 февруари"

  • По повод втори февруари…

    Втори февруари само кај нас и во блиското соседство се пародира како празник на педерите, пардон хомосексуалците.

    КолумниТатјана Алексиќфевруари 2, 2019
error: Содржината е заштитена со авторски права.