Поврзи се со нас
Маркетинг

Популарно.мк

МАКЕДОНИЈА ГЛАСА: Референдум 2018

БЛОГ ВО ЖИВО

Популарно.мк ве известува за текот и резултатите од референдумскиот процес, со најбрзи, точни и проверени информации кои пристигнуваат преку различни извори и социјални канали.

[stextbox id=’alert’ caption=’ПРИЈАВИ НЕРЕГУЛАРНОСТИ’ collapsing=”false” collapsed=”false” mode=’css’ direction=’ltr’ shadow=”false” bwidth=’1′ bcolor=’000000′]

Доколку сте сведок или имате информација за нерегуларности во текот на процесот на гласање, фотографија или видео од настан кој го нарушил правото на самоизразување, или некоја непријатна случка при вашето гласање, истиот можете анонимно да го испратите до нашата редакција на:

[email protected]

или преку опцијата за разговор во живо со наш новинар, во долниот десен агол од веб страната.

Доколку забележите дека некој ве снима, го извикува на глас вашето име и презиме, или на било кој начин го попречува вашето право да гласате, веднаш пријавате на 192 или на полицискиот службеник во близина на вашето гласачко место. Доколку вашата фотографија се појави на социјалните мрежи, пријавете на [email protected]

[/stextbox]

[amcharts id=”chart-1″]

– – – – – – – – 

Маркетинг

Трендинг

Маркетинг
Маркетинг
ДО ВРВ
error: Содржината е заштитена со авторски права.