Поврзи се со нас
Маркетинг

Популарно.мк

Импресум

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН И ВЕБ ПОРТАЛ – ПОПУЛАРНО.МК

Девет години ги спојуваме вистината и забавата!

Популарно.мк претставува производ на млада и амбициозна новинарска екипа која веќе девет години е дел од интернет просторот.

Преку објавување на содржини од актуелни теми за Македонија и регионот, ние претставуваме секојдневен извор на информации на илјадниците посетители кои секојдневно го препознаваат спојот на вистината и забавата.

 

Редакција на информативен веб портал Популарно.мк

Бул. АВНОЈ 112/24

1000, Скопје, Р.С. Македонија

[email protected] 

+389 (02) 5514 739

 

Главен и одговорен уредник

Ѓорги Селков | [email protected] | [email protected]

 

Новинари

1. Викторија Китаноска | [email protected]
2. Маријана Селкова | [email protected]
3. Филип Стојановски | [email protected]

Колумни

1. Татјана Алексиќ | [email protected]

Фоторепортери

Фото пул достапен на [email protected]

Лектор

1. Викторија Китаноска

 

Маркетинг и правна служба

1. Маркетинг служба | [email protected]

Контакт центар

1. Викторија Китаноска | [email protected]

 

Информативниот веб портал Популарно.мк го издава Друштвото за маркетинг услуги ГПТМ ПРОДУКЦИЈА ДООЕЛ Скопје (ЕДБ: MK4032020547271). Освен лицата објавени во импресумот, во тимот се вклучуваат и останати соработници.

Оваа страна е сигурна и заштитена со заштитниот систем на DMCA.
DMCA.com Protection Status

 

Маркетинг
ДО ВРВ
error: Содржината е заштитена со авторски права.